Stilte voor de Storm

Hardy Mertens heeft voor het Limburgs Fanfare Orkest een compositie gemaakt, die geïnspireerd is en gebaseerd op het leven en de werken van beeldend Kunstenaar Charles Eyck. Als titel kreeg het mee: “The calm before the Storm”. Het feit dat kunstenaar Charles Eyk doof was- er was veel stilte in zijn leven- geeft een extra dimensie aan zowel de compositie alsmede in de korte filmimpressie van Maurice Nijsten. Ook geeft Hardy Mertens een uitleg op film- speciaal voor deze middag gemaakt door Nijsten- over zijn “Stilte” en zijn werkwijze voor deze nieuwe compositie.

Tevens heeft kleinzoon Charles Eyck uit zijn privé- collectie een aantal werken van zijn opa geselecteerd, die deze middag te bezichtigen zijn.

Na afloop, eind 16.30 uur, nodigen wij u uit om met ons het glas te heffen op de nieuwe compositie van Hardy Mertens en op de uitvoering daarvan. En tevens op deze bijzondere afsluiting van Internationaal Festival Vocallis 2023.

Entree € 17,50 (incl drankje na afloop)
Jeugd € 10

Tickets verkrijgbaar via de website van Internationaal Festival Vocallis: https://festivalvocallis.nl/agenda/slotconcert-limburgs-fanfare-orkest/

LFO Contactinformatie

Inschrijven nieuwsbrief
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Contact
Wilt u contact opnemen met het LFO klik dan hier.

Bankrelatie
Rabobank

Rekeningnummer
NL05 RABO 0137 7455 91
t.n.v. Limburgs Fanfare Orkest

Nummer Kamer van Koophandel
14077390

Privacy Policy