Op Verzeuk Op Bezeuk!

“Met veel plezier stellen we onze nieuwe zakelijk leider aan u voor: Arie van der Heijden. Arie heeft jarenlange ervaring in management en marketing/commercieel advies. De blaasmuziek en het Limburgs Fanfare Orkest liggen hem na aan het hart. U kent Arie wellicht al als festivaldirecteur van Muze aan de Maas en zijn inzet voor Jazz Maastricht. We kijken uit naar onze samenwerking en het samen organiseren van veel nieuwe en bijzondere projecten!”

We gaan weer beginnen!

Op 5 september aanstaande zal het Limburgs Fanfare Orkest weer een concert spelen.

Rob Mennen komt Op Verzeuk Op Bezeuk bij het LFO. In Munttheater Weert zullen wij u trakteren op een afwisselend muzikaal programma, met diverse intermezzo’s waarbij Rob u op verrassende wijze door het programma zal leiden.

Kom genieten van dit concert!

Voor deze gelegenheid staat het orkest onder leiding van Kevin Houben.

Voor kaartjes: Klik op de QR code in de poster of ga naar:

LFO Contactinformatie

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Wilt u contact opnemen met het LFO klik dan hier.

Bankrelatie

Rekeningnummer